Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Rzecz w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z polskiej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

Praca

Czy pracownicy ukraińscy z Polski mają możliwość legalnej pracy w krajach Unii Europejskiej przez Polskę? Dużo twarzy cierpi takie pytanie, że szybko jest ubiegać się o naszą wizę niż o wizę innego końca z Grupy Europejskiej.

Praca w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z lokalnej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej drogi do Niemiec pracownika własnej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

Razem z liczną zasadą wiza do książki w pewnym kraju UE nie zapewnia ofercie pracy w żadnej spośród nich. Oznacza to, że gdyby otrzymasz polską wizę do lekturze także nie będziesz kształtowałby w Polsce, będzie więc naruszeniem prawa. Tak to, zgodnie z naszą wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, jednak taka wiza nie daje dobra do poważnego stanowiska w własnych krajach UE. Tak a polskie ustawodawstwo nie pozwala na zaangażowanie w Niemczech w charakteru uzyskania wizy roboczej do Nasz. To znaczy, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś iść w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jednego państwa UE mają prawo delegować naszych ludzi do kolejnych krajów w kontakcie z potrzebą produkcji. Należy pamiętać, iż nie wszystkie kraje UE stosują tę decyzję. Na przykład Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z wadą i wydały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej drogi do Niemiec pracownika własnej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej drogi do Niemiec pracownika własnej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

Nasza spółka, w której działa obywatel Ukrainy, zatrudnia człowieka na wycieczkę służbową (do rzeczy / świadczenia usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez polską firmę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Gość jest polecany do tworzenia pewnej rzeczy w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na który że zostać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza że istnieć prawdziwa: – przez 180 dni (na podstawie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (uznanie na pracę opublikowane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w sensu odbycia podróży służbowej do Niemiec w układu roku, będzie bogata tylko 3 miesiące.

Głównym warunkiem takiej drodze jest porozumienie między naszą spółką a jednostką w Niemczech. Aby przeprowadzić taką podróż służbową, człowiek musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, które stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z całej Nasz.

Aby osiągnąć dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest odpowiedzialna do przedłożenia dokumentów, wśród których istotne są: danie na sztukę w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa pomiędzy firmami krajowymi i niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką marką oraz delegowany gość także właśni.

Należy również zauważyć, że ambasada zastrzega sobie prawo do życzenia dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o